Karasovo divadlo: Návrat na scénu

Karasovo divadlo: Návrat na scénu

V sobotu 16. dubna se Ivan Podkolatov málem oženil. Ke svatbě nedošlo, ale Ženitba se přesto podařila. A proč? Protože jste tam byli Vy, diváci. Svým smíchem jste nám pomohli překonat trému, svým potleskem jste z nás dostali víc, než jsme sami doufali. A proto Vám, naši diváci, děkujeme. Dá se říci, že Karasovo divadlo se v sokolovně znova zabydluje. Už věříme, že Vás dokážeme pobavit. Máme Vás rádi a chceme, abyste o nás věděli všechno. No dobře… tak skoro všechno. A proto představujeme i nové webové stránky www.karasovodivadlo.cz. Tam (postupně) najdete, kdo jsme (zas moc podrobností tedy nečekejte), odkud jsme přišli (historie a tak…), co děláme a co budeme (pardon, chceme) dělat. Nad fotografiemi můžete zavzpomínat, jak nám to šlo v Řáholci s Rumcajsem, i někde v Rusku s vládním radou (my to tak děláme často…). A když už se vší parádou, tak také s novým logem. To jsme zkoušeli vytvořit už od počátku. Marně. Proces vypadal asi takto:
„Na co logo?“ – „Dobře, tak logo jo… a proč nevezmeme to starý? To s tou oponou?“ – „Protože my jsme noví.“ – „Ale to starý…“ – „Ne, chceme nový.“ – „Co třeba ryba?“ – „Proč ryba?“ – „No jako Karas, teda karas. Karas s tváří Karase.“ – „Hm…“
Po několika pivech a spoustě hm bylo jasné, že to asi nepůjde. A pak se objevil on. Nápad s tím, no… takové trefné slovo to bylo, teď si nevzpomenu… Jo… už to mám, s outsourcingem. Ať to vymyslí a nakreslí někdo jiný. A vyhlásili jsme soutěž ve spolupráci se Základní uměleckou školou Tišnov a Základní školou Smíškova. Nápad se ujal a mládí nás nenechalo na holičkách.
Autorem vítězného návrhu je Petr Bartoš.
A to je konec. Vlastně ještě jedna věc. Facebook. Jsme pochopitelně i na Facebooku. Tady https://www.facebook.com/Karasovo-divadlo-966381216732029/?ref=aymt_homepage_panel. Takže žádný ostych a rovnou lajkovat!

Eva Vávrová

Hlavním sponzorem webové verze zpravodaje pro Květen 2016:prostor pro inzerci

Další článek:
Předchozí článek: