Společenská událost sezóny se blíží

Společenská událost sezóny se blíží

Reprezentační ples města Tišnova – akce, jejíž věhlas se díky povedenému loňskému ročníku pod hlavičkou MěKS intenzivně šíří. Přímo hmatatelným důkazem je nebývalý zájem sponzorů a přispěvatelů do tomboly, kteří byli s ročníkem 2015 natolik spokojeni, že nám letos umožní věci, o nichž se nám v předchozím roce ani nesnilo. Tímto jim velmi děkujeme.

Hlavním bodem a příznačným splněným snem je samozřejmě vystoupení Marie Rottrové s Orchestrem Josefa Hlavsy v poctivém muzikantském, nikoli

half-playbackovém vstupu. Maruška, jak jí tajně říkáme, už vystupuje – přes své neutuchající hlasové kvality – jen poskrovnu, proto máme z této výjimky nesmírnou radost. Další program však nezůstává pozadu – bubeníci Tokhi & the Groove Army, kteří si zahráli i na mistrovství světa v hokeji, nám v rytmu brazilské samby ples zahájí. Originální a především jedinou bubenickou show svého druhu vystřídají taneční vstupy Jazz Teamu z DANZA Brno ve svěžím rytmu moderních melodií. Ve foyer bude celý večer srdcem vyhrávat cimbálka Dúbrava z Dubňan a o půlnoci přijde pravá třešnička na dortu – mysteriózní překvapení vystřižené z dvacátých let. Pro vytrvalce se v pozdější hodinu objeví sehraná dvojka DJů – DJ Miroso a DJ Tonda, kteří umí hrát na přání, ale také pro přátele: jsou totiž z Tišnova a to podporujeme. Potom na vás samozřejmě bude čekat luxusní dekorace sálu v barvách plesu, bar s míchanými nápoji, welcome drink, občerstvení a další příjemné věci.

Loni byl ples poprvé v historii vyprodán, tak se na vás těšíme v hojném počtu i letos.

Srdečně vás zveme v sobotu 20. února ve 20.00 do Sokolovny Tišnov!

 

Alena Ochrymčuková, zástupkyně ředitele Městského kulturního střediska Tišnov

Další článek:
Předchozí článek: