Tišnovští házenkáři ve II. lize pouze s jednou výhrou

Tišnovští házenkáři ve II. lize pouze s jednou výhrou

Po postupu do II. ligy se tišnovští házenkáři potkávají s výrazně kvalitnějšími soupeři, než tomu bylo v loňském ročníku Jihomoravské ligy. I přes poměrně vyrovnané výkony ovšem nedosahují takových výsledků, jaké si na začátku soutěže předsevzali. Nepomohl tomu ani poměrně nepříznivý los, kdy většinu těžkých utkání odehrávají na půdě soupeřů. Zranění Novotného, Panoše a Gajdoše také ovlivnila několik utkání.

Už první zápas v Prostějově naznačil, že soutěž bude herně rychlá, tvrdá a co do kvality týmů vyrovnaná. Tým Tišnova i na dalších venkovních zápasech (Hustopeče, Ivančice) ukázal, že má na to, odehrát kvalitní utkání druholigové soutěže, ovšem za předpokladu maximální koncentrace v obranné i útočné fázi hry. Domácí utkání proti Napajedlům, a dokonce i proti vedoucímu týmu soutěže z Bohunic (sestupujícímu z I. ligy) ukázala, že v tišnovské sportovní hale může tým pravidelně bodovat a získávat tak důležité body do jinak vyrovnané tabulky soutěže.

K dalšímu utkání nastoupili tišnovští házenkáři v sobotu 24. října ve Velkém Meziříčí, poté následuje reprezentační pauza. Před domácím publikem se ukáží v regionálním derby s Kuřimí v neděli 15. listopadu od 17.00 hodin.

Veškeré informace najdete na www.hazenatisnov.cz a www.facebook. com/hazenatisnov. Klubové šály pro fanoušky jsou k zakoupení při domácích zápasech za cenu 200 Kč.

19. 9. Sokol II. Prostějov – Házená Tišnov 37:34 (18:15)
27. 9. Házená Tišnov – TJ Fatra Napajedla 29:19 (13:9)
4. 10. LEGATA Hustopeče – Házená Tišnov 34:27 (15:12)
10. 10. HK Ivančice – Házená Tišnov 37:30 (21:13)
18. 10. Házená Tišnov – TJ Tatran Bohunice 23:27 (11:12)

Jan Schneider

Hlavním sponzorem webové verze pro Listopad 2015:inzerce

Další článek:
Předchozí článek: