Nový kalendář Tišnovské uličky 2016 již v prodeji

Nový kalendář Tišnovské uličky 2016 již v prodeji

Letos v září vydala společnost Art Periscope spolu s městem Tišnovem a reklamní agenturou JABARA další regionální nástěnný kalendář s názvem Tišnovské uličky 2016. Jedním z důvodů vydání byla i skutečnost, že příští rok to bude již deset let od renovace a znovuotevření uličky Koželužské (byla zapsána jako nejužší do České knihy rekordů) a pět let od opravy a křtu uličky Ševcovské. V novém kalendáři naleznete šest obrazů od známých regionálních malířů a stejné množství fotografií vybraných tišnovských uliček, které jsou zde také místopisně popsány a vyznačeny na mapě. Fotografické části kalendáře se opět skvěle ujal a svoje kouzelné snímky veřejnosti představuje tišnovský Michal Beneš, autorský fotograf a kmenový spolupracovník Art Periscope.

Kalendář Tišnovské uličky 2016 byl pokřtěn v neděli 20. září v restauraci Na Skleníku v Tišnově za přítomnosti starosty města Tišnova Bc. Jiřího Dospíšila. Spolu s ním jej pokřtili také Zdeněk Jílek, duchovní otec díla, a fotograf Michal Beneš.

Nástěnný kalendář Tišnovské uličky je již nyní po svém křtu na pultech v prodeji a zakoupit si jej můžete v knihkupectví paní Raškové na Brněnské ulici v Tišnově nebo v Muzeu města Tišnova.

Zdeněk Jílek

Hlavním sponzorem webové verze pro Listopad 2015:inzerce

Další článek:
Předchozí článek: