Další vlajková loď na obzoru

Další vlajková loď na obzoru

V poslední době jsem několikrát zaslechla otázku „Budou v Tišnově nějaká divadla?“ Milí přátelé, budou. A jaká! Letošní sezóna bude dokonce prubířskou. Nachystali jsme pro Vás celé divadelní předplatné. Celkem šest divadelních představení v době od listopadu do května se uskuteční převážně v Kině Svratka, ovšem s jednou výjimkou – premiérou Gogolovy Ženitby nastudovanou znovuobnoveným Karasovým divadlem, která se odehraje 16. dubna 2016 v tišnovské sokolovně.

Karasovo divadlo je pro nás speciální srdcovou záležitostí, jelikož aktivním ochotníkům velmi fandíme, snažíme se je podporovat a věříme, že na tradici tišnovského divadelnictví bude se ctí navázáno. Lokálními soubory – hned 22. listopadu nás čeká Dívčí válka v podání Divadla Prkno, ale zdaleka nekončíme. V adventním termínu 11. prosince se sem z Brna staví Divadlo MALÉhRY, abychom se zabývali aktuálním tématem ve vtipném duchu díky inscenaci Biostory. V únoru uvedeme první ze zlatých hřebů naší divadelní nadílky – Spolek sešlých se svou Commedia dell’arte.

Což znamená, že 24. února v Tišnově uvítáme Pavla Lišku, Tomáše Matonohu nebo Marka Daniela, Gabrielu Štefanovou či Tatianu Vilhelmovou a další známé tváře. V prvním jarním měsíci máme v pořadí druhý středobod předplatného s další plejádou slavných herců: Eva Holubová a Ivana Chýlkov. se 12. března představí v inscenaci Klára a Bára pražského Studia DVA. O zakončení sezóny se postará Divadelní spolek Kašpar se slavnou Havlovou aktovkou Audience, jejíž absurdní humor předvedou 11. května herci Jakub Špalek a Jan Potměšil.

Více informací o divadelním předplatném a jednotlivých představeních (vstupenky můžete samozřejmě zakoupit i mimo předplatné) najdete přímo uprostřed Tišnovských novin na speciální čtyřstraně, kde jsou k vidění mimo jiné i medailonky ke konkrétním divadlům.

Těšíme se na vyplutí zbrusu nové vlajkové lodi MěKS a držíme Vám na ní místo!

Alena Ochrymčuková, zástupkyně ředitele

Hlavním sponzorem webové verze pro Listopad 2015:inzerce

Další článek:
Předchozí článek: