Adventní dílny pro děti a dospělé ve spolupráci s LuKou

Adventní dílny pro děti a dospělé ve spolupráci s LuKou

Přijměte pozvání na malé zastavení v čase začínajícího předvánočního shonu. V sobotu 28. listopadu 2015 od 9.00 do 18.00 pro Vás v prostorách Městského kulturního střediska pod kinem společně uspořádáme netradiční adventní dílny pro děti i dospělé.

Z našich dílen vybíráme např.: zdobení vánočních kartonových baněk, vánoční filcové a papírové zápichy, vánoční přání a visačky, netradiční vánoční ryby, zdobení perníčků, vánoční kramlíky, vánoční ozdoby z vlny, 3D obálky na drobné vánoční dárečky, výroba malého dárku – deníček v ozdobné vazbě, výroba vánočního svícnu jinak, vánoční origami, možnost zdobení malé šperkovnice anebo adventního kalendáře (pouze v dopoledních hodinách, jinak po domluvě, extra dílna, cenově dražší), adventní věnce a svícny trochu jinak, bez chvojí (dopoledne), šití látkových dárkových pytlíčků, andílek z ovčí vlny, vánoční ozdoby z ořechů, baňka na stromek – jednoduchý patchwork.

Kromě bohaté nabídky tvoření bude jejich součástí prodej drobného vánočního cukroví a různých pochutin. Můžete si dát svařené víno či voňavou kávu a při tom sledovat např. zručné ruce Heleny Babákové z Kuřimi při zdobení perníčků. A nejen to, můžete si nazdobit i perníček vlastní!

Pokud se budete cítit unaveni, můžete využít našeho malého lehacího koutku a nabrat síly do dalšího tvoření. Součástí akce bude také výstava prací výtvarného oboru ZUŠ, která zde bude prezentovat nedávno oceněné práce žáků Zuzany Randuchové, jež postoupily z krajského kola do Celostátní národní přehlídky ZUŠ výtvarných oborů.

Tvořte a hrajte si s námi den před první adventní nedělí a můžete vyhrát krásný adventní kalendář, který Vám bude dělat radost nejen po celý předvánoční čas. Všechny výše uvedené dílny budou za poplatek od 10 do 50 Kč. Srdečně zvou pořadatelé Tvoření LuKa, Inspiro – středisko volného času Tišnov, MěKS Tišnov.

Hlavním sponzorem webové verze pro Listopad 2015:inzerce

Další článek:
Předchozí článek: