Výstava fotografií – Barvy Maroka

Výstava fotografií – Barvy Maroka

Zveme Vás na výstavu Barvy Maroka, která bude probíhat od 1. 9. do 14. 9. 2015 v prostorách Centra sociálních služeb Tišnov na Králově ulici. Výstava vznikla z fotografií pořízených v březnu 2013 při cestě čtyř přátel Marokem. Impulsem ke vzniku této výstavy bylo okouzlení touto arabskou africkou zemí, touha ukázat ostatním lidem krásu Maroka – země barev, chutí a vůní. Přijďte si prohlédnout fotografie měst, tržnic, lidí, hor a oceánů, které v Maroku hýří barvami.

Výstava bude zakončena přednáškou autora fotografií Ladislava Větvičky v pondělí 14. 9. 2015 od 15 hodin v jídelně DPS Králova.

Centrum sociálních služeb Tišnov zve na přednášku Barvy Maroka navazující na výstavu fotografií. Beseda se koná v pondělí 14. 9. 2015 od 15 hodin v jídelně DPS Králova. Vyprávět o svých cestách bude cestovatel, spisovatel, fotograf a úspěšný blogger Ladislav Větvička. Můžeme se těšit na krásné obrázky z této barevné africké země, kterou navštívil při svých četných cestách v roce 2013, ale jistě i na zajímavé a svébytné povídání.

Hlavním sponzorem webové verze pro Září 2015:inzerce

Další článek:
Předchozí článek: