Inspiro připravuje nový školní rok

Inspiro připravuje nový školní rok

V Inspiru se připravuje nový školní rok, přichází nápady na nové kroužky, skládá se jejich rozvrh, jsou vybíráni jednotliví pedagogové, dolaďuje se nový web i novinka v přihlašování do kroužků. Jako každý rok i letos přinášíme řadu nových kroužků. Mezi nimi najdete:

Šachy – Pro všechny, kteří si chtějí osvojit pravidla a strategii této královské hry.
Včelař – V kroužku se děti budou učit ošetřovat včely v průběhu celého roku, poznávat stromy, keře a rostliny, anatomii včely a léčení včelstev.
Mažoretky – Tanečně-sportovní aktivita, kde se nejen děvčata učí tanečním a pochodovým technikám s použitím hůlek.
Švihadlování – Skákání přes švihadlo a učení se různých triků se švihadlem. Velmi populární nový sport v ČR (rope skipping).
Volejbal a sporty – Pro kluky i holky, kteří se chtějí naučit míčové hry všeobecně a zaměřit se na zpracování míče.
Badminton – Populární raketový sport, který procvičí celé tělo. Zaměříme se na nácvik základních technik, pohybu po kurtu, osvojení pravidel i taktiky.
Florbal pro holky – Všestranná sportovní aktivita s hokejkou. Nejde jen o tréninky, turnaje a tým…
Kapela – Umíš aspoň trochu hrát na nějaký hudební nástroj? Chceš mít kapelu? Jestli ano, tak právě pro Tebe je tento kroužek.
Klub instruktorů – Je určený všem od 12 let, kdo chtějí poznat hranice svých možností. Zážitkové kurzy a pravidelné schůzky umožní poznat sebe sama i ostatní. Instruktoři se budou podílet na přípravě a realizaci akcí pořádaných Inspirem.
Výtvarný ateliér – Nevšední tvořivý kroužek plný inspirace a fantazie. Přijď si vyzkoušet různé výtvarné techniky!
Vodní fitness – Velmi populární spojení cvičení, her a tance ve vodě za doprovodu hudby.

Celou nabídku kroužků pro následující školní rok naleznete od 1. září 2015 na našich webových stránkách www.svcinspiro. cz, na výlepních plochách, ale i na nástěnkách ve školách v Tišnově a okolí. Přihlašování do kroužků bude probíhat v přihlašovacím týdnu 7. až 11. září 2015, buď osobně v Inspiru (pondělí až pátek Vám budeme k dispozici v čase od 8 do 18 hod), nebo nově on-line přes naše webové stránky.

Pro rodiče dětí, které v posledních dvou letech navštěvovaly nějaký kroužek či se účastnily tábora v Inspiru (dříve DDM Tišnov), tzn. máme je v evidenčním systému, bude možnost přihlášení on-line. Rodičům zašleme v prvním zářijovém týdnu na e-mail vygenerované přihlašovací údaje a odkaz, kde budou moci vybírat z nabídky a dítě přihlásit. On-line přihlašování bude probíhat také v přihlašovacím týdnu 7.–11. září 2015. Současně zůstává možnost přihlásit děti do kroužků osobně. Rodiče dětí, které ještě nenavštěvovaly kroužky v Inspiru, budou přihlašovat děti osobně v Inspiru v přihlašovacím týdnu.

Školní rok v Inspiru začíná ve čtvrtek 1. října 2015. Těšíme se na Vás a doufáme, že Vás naše nová nabídka zaujme.

Lucie Borková

Hlavním sponzorem webové verze pro Září 2015:inzerce

Další článek:
Předchozí článek: