Sokol karate Tišnov nabírá nové zájemce

Sokol karate Tišnov nabírá nové zájemce

Oznamujeme, že v pátek 18. 9. 2015 v 17.00 proběhne v sokolovně nábor zájemců o výuku karate. Cvičit mohou přijít všichni, kteří se chtějí něčemu novému naučit, protáhnout své tělo a zvýšit svou fyzickou kondici. Karate je sport vhodný pro všechny zájemce od šesti let, horní věková hranice není omezena. Dobré je, že cvičit mohou se svými dětmi i rodiče, což se už od loňského roku děje.

V současnosti má náš oddíl 44 registrovaných členů, rozdělených na začátečníky a pokročilé. Začátečníci trénují v úterý a pátek, pokročilí v pondělí, středu a v pátek. Skoro tři čtvrtiny členů tvoří děti. Tomu jsme přizpůsobili i systém výuky. Děti rády soutěží, a tak je budeme připravovat na tři kola krajských pohárů mládeže. Jedno kolo by se mělo v prosinci konat i v Tišnově. Očekává se účast 150 až 200 závodníků, což už je „zajímavé“ i po organizační stránce. Bude to ale dobrá reklama pro náš oddíl i pro město Tišnov.

Letos proběhlo tradičně soustředění na Prudké, kterého se zúčastnilo osmnáct karatistů. Všem se líbilo a kromě nových poznatků z karate si děti vyzkoušely třeba střelbu z luků, kterou nám zprostředkovali lukostřelci z oddílu Sokola Tišnov, za to jim patří náš dík. Těšíme se v září na shledanou se všemi stálými i novými členy oddílu karate.

Petr Jůza, předseda oddílu

Hlavním sponzorem webové verze pro Září 2015:inzerce

Další článek:
Předchozí článek: