Cyklokurz ZŠ Smíškova

Cyklokurz ZŠ Smíškova

V pondělí 1. června jsme se my, žáci 9. A a B, sešli před školou, abychom vyrazili na dlouho očekávaný kolák. Společně jsme naložili kola a věci. Autobusem jsme se rozjeli do areálu Kamínka, kde nás čekaly útulné chatičky a krásné lesní cesty, které jsme byli odhodláni zdolat.

Hned první den jsme se seznámili s místní výbornou kuchyní a odpoledne jsme se odvážně vrhli na kopec Vlčák. I když se nám nejdřív zdálo skoro nemožné dostat se až nahoru, všichni jsme to dokázali. Během následujících dnů jsme si užili spoustu týmových her, sportovních aktivit a společně stráveného času. Hráli jsme celotýdenní hru a večery jsme trávili zpěvem u táboráku. Ve středu byl odpočinkový den, kdy jsme se všichni vydali do blízké Kroměříže. Zde jsme navštívili místní zámek a prohlédli si krásné zahrady.

Týden utekl jako voda. V pátek nás ať už pěšky, nebo na kole čekal náš poslední cíl, rozhledna Brdo, odkud byl krásný výhled po celém okolí. Po návratu do areálu jsme se už jen naobědvali, sbalili kola a tašky a autobus nás odvezl zpátky domů do Tišnova. Myslím, že můžu mluvit za všechny deváťáky, když řeknu, že jsme si všichni ten týden moc užili a budeme na něj dlouho vzpomínat i poté, co se rozejdeme každý svou cestou

Lucie Altmannová, žákyně 9. B

Hlavním sponzorem webové verze pro Listopad 2015:inzerce

Další článek:
Předchozí článek: