Atletický čtyřboj mládeže

Atletický čtyřboj mládeže

Tradiční atletický čtyřboj pro všechny děti z Tišnova a okolí se odehrál na hřišti u ZŠ nám. 28. října, které se ponořilo do horkého, slunného a bezvětrného dne s teplotou kolem 31 °C. Vzhledem k této skutečnosti mnoho rodičů s menšími dětmi nedorazilo. I tak se čtyřboje zúčastnilo 92 závodníků, kteří postupně ve všech disciplínách (sprint na 60 m, skok do dálky, hod míčkem a vytrvalost) často posouvali své osobní rekordy. Potěšující je i účast dětí ze vzdálených měst, jakými jsou Vyškov, Brno, Blansko, Kuřim.

Všichni závodníci si odnesli pamětní diplom s uskutečněnými výkony, drobnou cenu, tři nejlepší z každé kategorie pak i medaile. Na závěr se losovala tombola o pět cen, první cenu, tj. krásný dort ve tvaru smajlíka, vyhrála dívka z Blanska. Hned po vyhlášení jej blanenská výprava rozkrájela a místo dortu se na hřišti objevily spokojené úsměvy dětí.

Vítězové 10 kategorií: Čumpelík Lukáš, Mašková Alexandra, Blažek Matěj, Daněčková Lucie, Nečas Adam, Blažková Hana, Drhlík Filip, Procházková Nikol, Dušek Vojtěch, Havlátová Markéta.

Poděkování patří sponzorům a partnerům: město Tišnov, Vitar, s. r. o, Geodetická kancelář Souček, ZŠ Tišnov, nám. 28. října a ZŠ Tišnov, Smíškova a České unie sportu v rámci projektu „Sportuj s námi“.

Hlavním sponzorem webové verze pro Listopad 2015:inzerce

Další článek:
Předchozí článek: